Rólunk


Karácsonyra tortákon, bejglin, sós és édes sütiken kívül rendelhetőek

pohárkrémkek. A rendelésekkel és további infóért e-mailben, telefonon

elérhető vagyok.

A képen egy Glutén-, laktóz-, cukor- és tojásmentes dióscsoki - gránátalma pohárkrém, vaníliás citromos kekszel látható.

 

Büszke vagyok arra, hogy tortáim és süteményeim hagyományos

hozzávalókból készülnek, pl. margarint, konzerveket, tojáslét, kakaós

bevonót, cukrászhabot nem használok tortáim és süteményeim készítése

során, és minden rendelést frissen készítek.


Szerintem ezek igazi értékek a mai, tömegtermelés által uralt világban.

 

 

A Mázli Tortaműhely az ügyfél- és emberközpontúságot tartja szem előtt.  Vevőink egyedi ötleteinek, álomtortáinak, kívánságainak megvalósításán fáradozunk, mert tudjuk, a születésnapok és más ünnepi alkalmak fénypontja mindig a torta."Mindenki másképp egyforma." -tartja a mondás, ezért érdemes egy kis időt szánni arra, vajon milyen torta a születésnapos személyiségéhez, ízléséhez, vagy az alkalom hangulatához. Gondoltunk azokra is, akik az egészséges táplálkozást részesítik előnyben. A korszerű táplálkozás szempontjait figyelembe véve egészséges hozzávalókból készült tortákat, süteményeket kínálunk. A folyamatos megújulás és tanulás nélkülözhetetlen számunkra, igyekszünk bővíteni a palettát, és minél több igalmas ízzel, ötletes, egyedi megjelenésű finomsággal megörvendeztetni kedves vendégeinket.

Igaz történet egy lányról, aki hitt álmaiban - „Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” Gandhi.

Volt egyszer egy lány, aki mindig is nagyon kreatív volt, mindent egyedi és szokatlan módon közelített meg. A családjának már egész kicsi lányként készített apró meglepetéseket . 6 éves lehetett, amikor elkészítette élete első "művét"; fogott két kekszet, s összeragasztotta őket a saját maga által kotyvasztott csokoládékrémmel. A kész "süteményeket" aztán a beépített szekrénybe rejtette, nehogy a család idő előtt megtalálja a finom meglepetést. Mellesleg fakanál volt a jele az óvodában, ez sem lehetett véletlen. Felnőttként sokáig kereste a lehetőséget, hogyan élhetné ki alkotás iránti vágyát. Mivel a munkájában erre nem kapott lehetőséget, lassan önmaga árnyékává vált. A munkaidő leteltével tudatosan kereste az alkalmat, hogy valamit alkosson, eszközöket használhasson, és két kezének munkájával tegyen le valamit az asztalra. Kreativitását, az alkotás iránti vágyát végül a cukrászatban élte ki. 2011-ben hobbija hivatásává vált és cukrász lett. Mivel másik szenvedélye a sport, tudta, süteményei csakis tápanyagban gazdag, egészséges hozzávalók felhasználásával készülhet. Tudásszomja csillapíthatatlan volt, ezért 2012-ben diétás cukrász végzettséget is szerzett. Továbbra is rengeteget gyakorolt, kísérletezett, így jutott el oda, hogy saját cukrászműhelyet nyisson, azzal a céllal, hogy másokat is megörvendeztessen alkotásaival.